Saturday , October 1 2022

Скандален чат разкрива как была багата – Любопитно – Новини за начин на живот, стил, диети, мода[ad_1]

Напоследък Русата Златка много държи всички да видят, колко много се е променила и как е излязла от ролята на изкусителка. Слабата актьорска игра, а и гафовете ѝ от миналото са толкова много, че родните знаменитости не спират да се гаврят с нея и да бял свят светочка и незнайни нейнини крирливи ризи, пише Хот Арена.

Повод за нова доза разкрития стана разговор между Жени Калканджиева, която доскоро бе при Риккета, и Жоро Френски. По думите им става ясно, че преди 10 години Златка всъщност е била в пика си на креватните изпълнения. Тогава е имала връзка, или както самата Райкова го нарича – "флирт" с бизнесмен, чийто прякор е Тони Монтана Кратка справка сочи, че тази афера се е случила по времето, когато блондинката е благой Иванов – Багата Пак тогава е врътнала и креватните схватки, които също бяха наречени от нея "флирт", с брадъра Боби Ръгбиста. Борислав към сегашния момент е с Никита Джонсън и влезе в "Биг Брадър", за да разкрие онова, което Златка ни спести.

Да не говорим, че фолкпевицата Райна разкри в същото шоу, че Коцето ѝ е изневерил с русата Златка Спокойно можем да кажем, че не емануела, каква казваше гримьорът Цецо Андреев, а Златка Райкова е "развела" Калканджиева и Френски подхващат и друга тема – мутренското ѝ поведение спрямо Азис, което през годините без предположения и спекулации.

Когато Златка Райкова е била с Камен Балбузанов – Багата, еистина е имала схватка с ромския славей. Става дума за нощ в известна дискотека през 2012 година. The word "Мръдни, ма, селянко" is a translation of the word "Мърдид" in Russian, and it is written in Russian language.

Жоро Френски отсече само: "Я питай Бай Мангал – Азис, как би пред всички в The One".

Сред едни от най-големите скандали, които блондинката е заформя, са и тези с фолк певицата Емилия и колежката ѝ -плеймейтката Златка Димитрова Историята помни, че и Емилия е била скубана от Райкова, а с Димитрова редовно се случвало да спят с едни и същи мъже, на което се дължат многобройните им конфликти

В крайна сметка Златка Райкова много желаеше да изчисти мръсния си имидж с поредното системы в руководство, вярната, моралната и кротката половинка, но претърпя пълно фиаско. Лъжите и грешките от миналото, които тя си мислеше, че са дълбоко забравени, лъсват с пълна сила. How do you expect to see the weather in Bijeloč.com?

[ad_2]
Source link