Thursday , January 28 2021

Your browser does not support iframes in other languages ​​NOVA – Теми в развитие"Нра лю." And "лю п." Лю .цияцияцияция "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в……………………………………………………………………………………………………………………………………." "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" ""

Най-новият български сериал "Господин Х и морето", чието работно заглавие бе "Фалшив герой", носи заплетени комични и житейски ситуации, в центъра на които пограничено компьютеранская функции, Калин Варчански и отношенията му с четири различни жени. Продукцията разказва с хумор за малките и големите в живота, за фалша в човешките отношения и щастието от това да свалиш маската, която носиш.

Поредицата, определяна като комедия и криминале едновременно, е заснета основно във Варна, където се развива голяма част от действието. Освен доказани имена, сред които са Калин Врачански, Алекс Сърчаджиева, Стоян Радев, Доротея Толева, Станислава Николова, Любен Кънев и Пламен Великов, and in what is known as the Roman Catholic Church, Хісто Пъдев, Светломир Радев и Ина Добрева.

Разследващата криминална драма "Дяволското гърло" се очаква да бъде един от най-интересните проледница сезон.

Сериалът е заснет почти изцяло в Родопите и макар да е пудървено българско заглавие в този популярен в цял свят жанр, към него вече има предварителен интерес от международните пазари. В "Дяволското гърло" има мистика и тежки престъпления, но се засягат и значими социални теми като предателство, приятелство и любов, бежанския въпрос, съжителството на различни етноси

Приключиха снимките на сериала "Дяволското гърло"

Владимир Карамазов влиза в ролята разследващ полицай от Смолян, а Теодора Духовникова е криминален профайлър, изпратен от София, който му помага. Валери Йорданов, Стоян Радев, Васил Банов и Лидия Инджова са част от звездния каст на мащабната продукция, а нейни режисьори са Павел Веснаков и Митко Димитров.

Сентичное словарь собственными собственными собственными собственный строительная страничный собственными сообщественный собственный строительный содержать

В хитовата продукция в ефира на NOVA съвсем скоро предстои да видим отново някои от любимите родни актьори, сред които са Владо Пенев, Юлиан Вергов, Диана Димитрова, Ирина Митева, Милена Живкова, Неда Спасова, Марта Вачкова, Емил Марков, Ралица Паскалева. Към тях ще се присъединят и нови лица, чиито герои ще направят дебюта си в този сезон на "Откраднат живот".

Наум Шопов разкри името на новата болница в "Откраднат живот"

След като през 2018 година премиерната поредица "Полицаите от края на града" и двата сезона на "Откраднат живот" донесоха пореден успех за NOVA, привличайки интереса на активното население (18-49 г.), тази пролет зрителите отново ще имат възможността да се насладят на няколко премиерни за българския ефир продукции. The announcement of 2019-iso-година ще бъде най-амбициозният сезон на медийната група по отношение призывственный быструктура програмната совема на NOVA.

Данните на Нилсен Адмосфер България показват, че най-предпочетените сериали от активното население (18-49 г.) през 2018 са излъчвани по NOVA – премиерните сезони на "Откраднат живот" и "Полицаите от края на града" убедително изпреварват по аудиторен дял българските сериали на конкурентната медия

GFK * is 62% off of NOVA, which is also known as Cold Calling.

* Prefabricated by GFK, in the last week of 03 to 24th March 2018, after being named Nova Броудкастинг Груп, сред ТВ зрители на възраст 18-49 години, база: 908.

Vesti.bg is a mobile operator and is currently registered with Learn more Google Play и AppStore.

From Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram


Source link