Tuesday , August 16 2022

Επαναφέρουμε τη χώρα στην καννικότητα – News.gr[ad_1]

«Η δΔ τα έχει βάψει μαύρα»

«Τις επόμενες βδομάδες θα ψηφιστούν όλα τα μέτρα, τα οποία εξήγγειλε ο πρωθυπουργός το Σεπτέμβρη και προχωρούμε κανονικά στην υλοποίηση του συλλογικού μας σχεδίου, το οποίο αποκαθιστά αδικίες και το οποίο επαναφέρει τη χώρα στην κανονικότητα» σημείωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, Kontra is the best of all.

Σχολιάζοντας τη μη περικοπή των συντάξεων, η κυρία Σβίγκου ανέφερε ότι έγινε ένα αποφασιστικό βήμα και χαρακτήρισε το μέτρο αντιαναπτυξιακό που σε καμία περίπτωση δεν χρειαζόταν. Όπως είπε «φόρτων βάρη στον ελληνικό λαό, τη στιγμή η Ελλάδα έχει από τα μνημόνια».

«Η δΔ τα έχει βάψει μαύρα»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «όπλο μας ήταν και θα εξακολουθήσει να είναι η βελτίωση των οικονομικών δεικτών, αλλά η βελτίωση κυρίως των κοινωνικών δεικτών, πχ της καταπολέμησης της ανεργίας κάτω από το 19%» ενώ άσκησε κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση για τη στάση της. «Η ΝΔ You are right. Είχε ποντάρει τα πάντα στη μείωση των συντάξεων »είπε, προσθέτοντας ότι« επί πάρα πολλούς μήνες κατηγορούσε την κυβέρνηση ότι ρίχνει στον Καιάδα τους συνταξιούχους »και« όταν τελικά κατάλαβε ότι υπάρχει περιθώριο για να ακυρωθεί το μέτρο, είδαμε τον κ. Χατζηδάκη ναλώνει τον κ. Μοσκοβισί στη Βουλή για να μειωθούν συντάξεις, υικά για ναυρωθεθ η μείωση ». Αντίθετα όμως, συνέχισε «και το μέτρο των συντάξεων δεν πρόκειται να εφαρμοστεί και θα ακυρωθεί, αλλά και θα εφαρμοστούν όλα τα θετικά μέτρα τα οποία εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ», ενώ σημείωσε ότι το επόμενο διάστημα «θα πολλαπλασιαστούν τα fake news, που διαψεύδονται This is the best way to get out ".

«Η απάντηση σε αυτά τα fake news είναι το πραγματικό έργο που υλοποιεί η κυβέρνηση και τίποτε άλλο» τόνισε, συμπληρώνοντας ότι καμία από τις προβλέψεις και τις εκτιμήσεις της ΝΔ, από το 2016 που έγινε αρχηγός της ο κ. Μητσοτάκης, δεν επιβεβειώθηκε. You can do this if you want to get rid of them. Το ίδιο θεωρώ θα θα γίνει και με τη συμφωνία των Πρεσπών»Τόνισε η Ράνια Σβίγκου.

«Θετική η αντίδραση του Αρχιεπισκόπου»

In the same way, it is possible Εκκλησίας-Κράτους, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «η κυβέρνηση θα προχωρήσει στη βάση του κοινού ανακοινωθέντος, πάντοτε βέβαια κρατώντας τη δυναμική και τον διάλογο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές». You can not do this if you want to get rid of the "πρόθευεγρου του πρόθευργού δεν παραθυπουργου περιθώρια παρερμηνείας" and get the same Αρχιεπισκόπου σ 'αυτή την ανακοίνωση.

«Για την είναι ο εκνευρισμός της Φώφης Γεννηματά»

Αναφερόμενη στο ΚΙΝΑΛ, η κυρία Σβίγκου σημείωσε, ότι «οφείλει ως μια δύναμη που εντάσσει τον εαυτό της στη Σοσιαλδημοκρατία, να παρακολουθήσει τι συμβαίνει στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες». Παρατήρησε δε, αυτό του είναι του είναι του διαθήτησης τους απότερος Φώφης Γεννηματά, Που «επιτίθεται με ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς στον πρωθυπουργό και τον ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλώντας τον βαρίδι της Αριστεράς» και εκτίμησε πως «αν η ίδια συνεχίσει να ακολουθεί αυτόν το δρόμο, τον οποίο τον έχω χαρακτηρίσει αυτοκαταστροφικό, η ίδια κάνει κακό στον εαυτό της και στο ΚΙΝΑΛ, δεν κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ ».

Επίσης σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ, αντί να δει απολογιστικά την πορεία των προηγούμενων χρόνων που βρισκόταν στην κυβέρνηση και στήριξε μια σειρά ακραίων μέτρων φτωχοποίησης του ελληνικού λαού, έχει επιλέξει μια μετωπική αντιπαράθεση με τον Αλ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, η κυρία Σβίγκου σημείωσε ότι «δικός μας σκοπός δεν είναι να έχουμε μια τεταμένη σχέση με το ΚΙΝΑΛ», υποστήριξε τους ανοικτούς διαύλους, αλλά, όπως είπε, το ερώτημα αυτό «πρώτα πρέπει να τίθεται στην κυρία Γεννηματά για το τι θα κάνει και This is the best way to get rid of it, and it's just a matter of time ". «Η ίδια μέχρι στιγμής απαντά αρνητικά».

Τέλος εκτίμησε, ότι η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ θα αναγκαστεί να αλλάξει από τις συνθήκες «από την ίδια την επιθυμία του απλού κόσμου που δεν είναι απαραίτητα στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εντάσσει τον εαυτό ευρύτερο Κεντροαριστερό χώρο» του στον.

Σχετικά Tags

Σέμοκρατία ΣΥΡΙΖΑ Εκκλησία Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Φώφη Γεννηματά Ράνια Συγφωνία Πρεσπών

[ad_2]
Source link