Sunday , December 5 2021

Patriot Viper RGB 3200MHz DDR4 memória teszt | Hardverzóna[ad_1]

Még mielőtt befutott volna a szerkesztőségünkbe a Patriot újdonsága, a Viper RGB 3200 MHz DDR4, még nem nagyon volt ilyen, de lelkes voltam. Sokáig tanakodtam, mi lehet ennek az oka, mire rájöttem, hogy a Patriot mondhatni egy olyan gyártó, ami a es esetek többségében egy olyan hardvert ad a kezei közül, and a belefec a belefec. Ettől függetlenül amint berobogott hozzánk a cucc, a kritikusi szemüveg felvételével kezdtem meg a tesztet.


Kezdjük azzal, am kapcsán talán a legtöbbet hallottatok a szóban forgó memóriáról, a világításról. Mára már nem újdonság, hogy a gépházakra, alaplapokra sőt még a videokártyákra is implementálnak RGB világítást, hiszen sokaknak hozzáad ez a lehetőség a prémiumérzethez. A hozzá kapcsolódó szoftverrel hét különböző színezést aggathatunk a memóriára, ter terlet küllemét módosíthatjuk, sőt mi több ezeknek a világosságátasjuk v .t. Bizton állítjuk, ki fog szolgálni minden igényt.

Biztos hogy van olyan Murphy törvénye, ami mostani helizetünket jellemzi: a tesztelés a fotózás nem e helien zajlik a game Channelnél, a teszt után a fotózásra aztül slt gbpzzzét gbpzzzt. Sebaj, hozzuk el a tesztgépet, majd befotózzuk abban.

Megtörtént, a főkapcsoló megnyomásakor viszont óriási csattanással adta meg magát a táp. This nincs világítós Patriot Viper RGB fotónk – tudjuk übergáz, de bocsássátok meg nekünk. Ezért a világítós fotók a Patriot saját oldaláról valók. Röhögni ér.

A szett párban kapható, feketében és fehérben, nálunk a 2X8Gb járt fehér verzióban

A szett párban kapható, feketében és fehérben, nálunk a 2X8Gb járt fehér verzióban

Egyes alaplapok szoftvere is támogatja a memária színváltását, eg központilag egyszerre több hardvert is tudunk e téren korrigálni, ha valakinek erre lenne szüksége. Külcsínt tekintve egyébként maximálisan árasztja magából a gamer-életérzést a RGB-nek köszönhetően, tehát aki legfőképp azért szemez a kérdéses alannyal, mert előszeretettel villog a haveroknak a minél menőbb küllemű PC-jével, akkor ez ezlas kivá.

Fekete és Fehér forraszanyaggal egyaránt kapható a kütyü, ami két darab, egyenként 8 GB-os kártyából áll, ami (ahogyan azt fentebb már jeleztük) 3 GHz-es műecsegtts, msecígtts , 15-15-15-36 időzítések mellett. Intel és AMD alaplapokkal egyaránt kompatibilis, 5 év garancia jciar hozzá.

Kapásból azzal indítottunk, hogy overclockoltuk a tesztalanyt, ami után alig hittünk a szemünknek. Ebben az árkategóriában nem túl megszokott gyakorlat, hogy sokkal magasabbra rúg a működési érték (stabilan!), Azonban itt brutális növekedést tapasztaltunk: konkrétan 4000 MHz-re tudjuk overclockolni a kérdéses memóriát, ami egy elképesztő érték, nem is nagyon kívánhatnánk jobbat.

Büszkén feszít a Viper felirat a Patriot RGB DDR4 tetején

Büszkén feszít a Viper felirat a Patriot RGB DDR4 tetején

Nekifutottunk több alkalmazásnak is a benchmark program of mellett, hogy megnézzük, milyen értékeket hajt ki magából a kicsike, mindenféle számmisztikát mellőzve pedig aztkingk. Általában minden memória beüzemelését követően szinte már rituálé nálam, hogy beizzítom a Photoshop, a Premiere Pro és az After Effects triót, lessekkolom, hogy mennyire bírja a gyűrődést.

Tapasztalataim szerint röccenés nem igazán mutatkozott, olykor-olykor egy kicsit azért éreztem, hogy kezdem feszegetni a határokat, de bátran indítottam ezt követően ege mdowzt eve shadow. Szerencsére 16 GB RAM azért mégiscsak 16 GB, 3 a kategóriájában játszó piaci vetélytársakhoz hasonló eredményekkel számolhatunk, viszont megint csak nem győzzük hangsúlyozni, hogy mindezt egy kiváló árcédula mellett – igaz a piac többi versenyzője is kínál hasonló árban megoldást, de vagy nem ennie.

A programok közötti váltások bőven nevezhetőek gyorsnak, nem leszünk rászorulva egy-egy Alt-Tabozás után, hogy kimenjünk kávét főzni, ebből fakadóan pedig kijelenthetjük, hogy játékra és munkára egyaránt alkalmas, this mind is a multitasking mellett.

Akár egyszínű, ak sor sokszínű memóriát akarunk a gépünkben tudni, a Viper mindenre megoldást nyújt

Akár egyszínű, ak sor sokszínű memóriát akarunk a gépünkben tudni, a Viper mindenre megoldást nyújt

Azok számára egy pazar választásnak ígérkezik, akik egy vagány kinézetű, 3 GHz-es memória mellett szeretnék letenni a voksukat, mert mondjuk a pénztárca nemigen and a few of your friends. A 4000 MHz-re történő overclockolás lehetősége mindenképpen egy igazi bestiát sejtet, áriási aduász ez a Patriot Viper RGB 3200 MHz DDR4 szempontjából.

Ha már a cikkben többször is elhintettük, nézzünk is rá, mennyi az annyi, avagy mennyibe kerül valójában a tesztalany. Konkrétan nagyjából 39 ezer forinttól már beszerezhető itthon, ami jól mutatja, hogy a memóriapiac tavalyi horroráraihoz képest jócskán lejjebb mentek a számok, ésáá fin most ménagem ehett egzse. Vannak olcsóbb megoldások (legerősebb kihívója talán a Kingston és a Gigabyte), de ahogy fent is említettük, nem ennyi lehetőséggel, vagy nem ilyen stabilan működő túlhúzással.

Esetünkben kifejezetten korrekt hardverről beszélünk, ami bár árban nagyjából megegyezik a versenytársakkal, mégis az egyik legkiválóbb delikvens, amivel megajándékozhatod magad.

[ad_2]
Source link