Saturday , October 1 2022

Halo Infinite-topp forlater 343 Industries[ad_1]

Med et drøyt igr igjen til lanseringen av Halo Infinite, har spillets ledelse gjennomgått en stor omrokkering. Som Kotaku erfarer har spillregissør Tim Longo forlatt både prosjektet og utvikler 343 Industries.


Vi har enda ikke sett mye ha Halo Infinite, som skal lanseres i slutten av 2020. Bilde: Microsoft

Longo var tidligere sjef for Halo 5: Guardians, og hadde ansvaret for den kreative visjonen til Halo Infinite frem til noen uker siden. Ifølge to kilder med kjennskap til situasjonen ble han flytet over i en ny rolle, før han deretter forlot prosjektet helt.

Skal fortsatt slippes neste høst

I en uttalelse til Kotaku på fredag ​​bekreftet Microsoft at Longo ikke lenger er med videre. Selskapet forsikrer imidlertid om at dette er en rutineavgjørelse, som ikke skal få noen betydning for den planlagte lanseringen av spillet.

– Vi har et team i verdensklasse som bygger Halo Infinite, og den overveldende positive responsi fra fans har gjort oss mer ivridge en no no gang til lage det beste Halo-spillet noensinne, som skal lanseres samtidig med project Scarlett sent i 2020. Disse endrin 2020. vil ikke påvirke lanseringsdatoen for Halo Infinite.

Heretter skal sjefsprodusent Mary Olson ta over styringen av Halo Infinites kampanje, men halo-veteran Chris Lee vil overse det videre arbeidet.

Halo Infinite, som ifølge 343 blir en slags n begynnelse for serien, ble opprinnelig kunngjort p fjorårets E3-messe. Foreløpig har vi ikke sett hvordan det faktisk blir å spille, men i juni viste Microsoft frem en trailer med Master Chief tilbake i aksjon.

Halo: The Master Chief Collection er på ve til PC.
Samlepakken vil snart også inkludere Halo: Reach »

[ad_2]
Source link