Saturday , October 1 2022

Halo: Infinite-topp har forlatt 343 Industries[ad_1]

Kommer ikke til å påvirke lanseringen, ifølge Microsoft.

Tim Longo har forlatt 343 Industries, skriver Kotaku. Longo hadde rollen som «creative director» detective spillet Halo: Infinite og var også sentral i utviklingen av Halo 5.

Les også: Halo Infinite får RPG-elementer

Nettstedet omtaler avgangen som et «lederskap-jordskjelv». Det er bare noen uker siden Longo ble flyttet til en annen avdeling i 343 Industries. Nå kommer altså beskjeden om at han har forlatt selskapet for godt.

Bekreftes av Microsoft

Longo ble ansatt i 343 Industries i 2013 og fungerte som kreativ direktør i utviklingen av Halo 5. Fur dette samme rolle i LucasArts' kansellerte Star Wars: First Assault. Han var også kreativ direktør Crystal Dynamics Tomb Raider-spill fra 2013.

Les også: 343 Industries-sjefen om Halo Infinite: – Derfor har utviklingen tatt så lang tid

Microsoft bekrefter avgangen overfor Kotaku.

«Roller og ansvarsområder for team-medlemmer utvikler seg stadig gjennom utviklingen for 1 møte behovene til spillene våre. Vi hadde nylig to endringer i Halo Infinites utviklingsteam. Produsent Mary Olson vil nå ta ansvar for historie-teamet i Halo Infinite, og skal bruke sin lange erfaring fra 343 Industries for 1 utvikle en fantastisk historiedel for fans. I tillegg har Tim Longo forlatt teamet vårt og vi er veldig takknemmelige for hans mange bidrag til våre spill, vårt studio og Halo-universet. Vi ønsker Tim alt godt i hans fremtidige prosjekter», Skriver Microsoft i en uttalelse til Kotaku.

Lanseres neste år uansett

Halo Infinite skal etter planen lanseres før jul i 2020, og vil bli en lanseringstittel for den xbox-konsollen. Longos avgang vil ikke påvirke denne planen, ifølge Microsoft.

Kilde:
Kotaku

[ad_2]
Source link