Monday , March 27 2023

Jaguar ofer un discount de 3.000 de dolari proprietarilor de …[ad_1]

Jaguar încearcă s atragă clienții Tesla, oferindu-le un discount de 3.000 de dolari la cumpărarea unui SUV electric i-Pace, cerându-le dovada că dețin o mașină Tesla.

Jaguar a pus la cale o nouveau strategie pentru a stimula vănzlerile modelului electric I-Pace, un SUV care concurează Tesla Model X, dar care nu reușește s atragă prea mulți clienți în SUA. Noua campanie de promovare is a centru o reducere de 3.000 de dolari pentru proprietarii de Tesla, indiferent de model. Oferta nu este condiționată de un trade-in (a numitul buy-back de la noi), nici de alte clauze. Purși simplu, dacă poți face dovada că deții o Tesla, primești discountul de 3.000 de dolari, alături de celelalte subvenții care pot ajunge până la 15.000 de dolari.

Jaguar I-Pace is a fost lansat anul trecut pe piață, inclusiv SUn SUA, însă vânzările nu au depășit 200 de unități lunar. După primele 7 luni, n 2019, i-pace s-a vândut pe piața americană n numai 1.500 de exemplare.

Potrivit mesajelor Jaguar, pot cumpăra memb membrii familiilor care dețin un automobil Tesla. Singura condiție este se prezinte dovada deținerii mașinii Tesla, fiind acordată o singură reducer pentru un VIN (număr de identificare a mașinii).

Pre-list de uni Jaguar I-Pace este de 69.500 Dolari, i discount cu apulult, prețul ajunge la 66.500, n t timp ce cu toate subvențiile ce pot fi primite la cumpărarea unui vehicul electric, prețul va fi de 54.500 dolari, mult sub nivel de 75.315 dolari, cât costă un Model X.

Autostrada Marii Uniri intră în CSAT. Un proiect CITEȘTE ȘI Autostrada Marii Uniri intră în CSAT. Un proiect "an aer" de 2 ani

Cu câteva luni urn urmă, clienții Tesla au povestit că au primit un email no registrase in care and comparable între Model X Jaguar Jaguar I-Pace. Problema major is a SUV-ului britanic este însă lungimea. Dacă Tesla are peste 5 metri lungime, I-Pace is numai 4,68 metri, diferența fiind sesizabilăn primul rând la volumul portbagajului, darșn la confortul pasagerilor, dat fiind faptul că ambele se regăsesc pe o platform 00 metri.

Începând din acest an, clienții americani au un nou competitor pe piața SUV-urilor electrice, Audi e-tron, 74.800 de dolari, care of the lungime apropiată de Model X, 4,90 metri. Ân curând, Mercedes-Benz vinde la rândul său modelul EQB, tot un SUV electric, apariat de dimensioniuni de I-Pace, 4,78 meters, cui cu un ampatament mai mic, 2,87 metri.

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere cui cu citarea leadn lead a sursei cu link activator. Orice abatere de la aceast? Regul? Constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

[ad_2]
Source link