Monday , June 5 2023

MAJMUNI, ĐUBRAD! JA DA SILUJEM DEVOJČICU OD 10 GODINA ?! Radenko pustio KOKANTAN snimak u kojem tvrdi da ga je jeena lenaNO OPTUŽILA! (VIDEO) | Crna Hronika[ad_1]

MAJMUNI, ĐUBRAD! JA DA SILUJEM DEVOJČICU OD 10 GODINA ?! Radenko pustio KOKANTAN snimak u kojem tvrdi da ga je jeena lenaNO OPTUŽILA! (VIDEO)

Foto: Sonja Spasić, Printscreeen Facebook

Radenko N. (54) iz sela boka kod Zrenjanina da je nekoliko puta tokom juna meseca seksualno uznemiravao pastorku. Prijavu protiv njega je u julu podnela žena kada su on i njena desetogodišnja ćerka smeštene sigurnu kuću, čemu su prethodile čak i pretnje smrću.

Radenko je u svoju odbranu objavio video u kojem poriče da je učinio ovo nedelo.

Na snimku je pokušao da obrazloži kako je došlo do navodne zabune, ali se maane zaneo i tek onda šokirao Srbiju.

Naime, on the pre-obvetio svojim komšijama, ali ih je prilično vulgarno izvređao. Može se reći i da im je pretio time što je rekao da će "videti kad on dođe u Boku".

Radenko u videu da je u normal nim odnosima sa svojom ženom, jo ​​jo je je dao i novac i ispred sigurne kuće, ali ne objašnjava otkud ona uopšte tamo. Ali, važno je da se pravda da ništa nije loše uradio i zbog toga ide u sam da preda u policiju.

Ljudi mu očigledno nisu poverovali jer su komentari ispod snimka jako negativni. Većina ga naziva pedofilom. Ali jedan komentar je posebno interesantan.

– Faca ti liči na siledžiju !, piše.

(Kurir.rs)

Kurir

Autor: Kurir

[ad_2]
Source link