Sunday , March 26 2023

Kako do odličnih uličnih fotografij – IT, oblak, računalniške novice in informacijska tehnologija – Kako do odličnih uličnih fotografij – Si21[ad_1]

Zaradi poceni letalskih prevozov postajajo oddihi v mestih vse bolj priljubljen način preživljanja prostih dni. Fotografiranje v mestih pa ima svoje zakonitosti. Preden torej spakirate kovčke, preverite, na kaj morate biti pozorni. Pred potjo pa ne pozabite, da je Huawei pripravil izredno zanimivo akcijo, kjer ob nakupu P smart Z ali P30 lite telefona prejmete and Bluetooth zvočnik. Ponudba velja do 15. septembra oziroma do
  izteka zalog. Zik ve informacij kliknite na poletena AKCIJA ali povprašajte na prodajnih mestih.

Blizu ali daleč je veliko ududitih krajev, who si zaslužijo vaš obisk. Vprašanje je pa, kam odpotovati? This vam je pomemben stro stek, potem bodite pozorni na Dunaj, Rim, Benetke, Berlin ali Amsterdam. V bližnja mesta se odpravite z avtom ali vlakom, v oddaljene pa lahko letite s poceni letalskimi družbami. Pred odhodom pa velja preveriti, kakšne so seene prevoza po mestu, hrane ter obiska znamenitosti. Vsako od omenjeni mest, vam bo ponudilo nekaj samosvojega. Naj bo to energija nočnega
  življenja, odlična kulinarična izkušnja, ududite trgovine, zanimiva arhitektura ali kaj drugega.

Načrtujte vnaprej
Ker je obisk tujega mesta največkrat kratek, vnaprej načrtujte dejavnosti, vam ustrezajo. Najprej kaj vzeti s sabo. Najraje bi vse spakirali v majhno torbo, da boste imeli na letalu pa tudi kasneje s prtljago čim manj dela. Osredotočite un lahkotna oblačila, z zt ne zostejo veliko prostora in jih je preprosto poriniti vše tako majhne prostorčke. Nave pa ste navdušeni fotograf, potem potovati z velikim in okornim fotoaparatom morda ni najboljša ideja.

Ujemite utrinek nočnega .ivljenja
If you dobrina, that is not pretek, zato ga ne smemo po nepotrebnem zapravljati. Zakaj bi mesto raziskovali samo podnevi, lahko užijete vsaj delček tamkajšnjega nočnega življenja. Preverite, ali bo včasu vašega obiska potekal koncert, festival ali kateri drugi zanimivi dogodek, ki bi se ga z veseljem udeležili. In ne pozabite narediti vsak nekaj fotografij, vam bodo služile kot spomin na lepa doživetja. Paše s prijatelji jih lahko delite.

Zanesite se na mobilno fotografijo
Kot smo že omenili, na oddih v mestu ne morete odnesti veliko prtljage, vsaj če iteelite, da ni predrag. Na srečo je vsak sodoben pametni telefon opremljen s solidnimi kamerami, fotografskimi učinki, popostrijo fotografije in aplikacijami za popravljanje fotografij. Dnevne fotografije so zato videti, kot bi jih posneli s profesionalno opremo, paal pa ni enako z nočnimi. Pogosto so temne, zrnate in zamegljene, daleč od takšnih, kot si jih želimo.

Ko pomaga tehnologija
Zaradi hitrega tehnološkega razvoja imamo (skoraj) vsi vesas v žepu popolno orodje za zajem minljivih trenutkov, čustev ali krajev. Z aplikacijami za pametne telefone pa lahko slabe no fotografije vsaj malo popravimo, this is not a hit to v današnjem hitrem življenjskem slogu pogosto zmanjka .asa. Zato na stotine zamegljenih in zrnatih fotografij ostane nedotaknjenih na disku računalnika ali celo pomnilniku telefona.

Popolne nočne fotografije
Bi radi, da ne bi bilo tako, kot smo zgoraj zapisale in bi bile no fotografije tako dobre, da jih ne bi bilo treba popravljati? Pametni telefon Huawei P smart Z ne odlikuje le sprednja izskončna kamera, ampak tudi odlični zadnji. Dvojni sistem vsebuje glavno s tipalom ločljivosti 16 milijonov svetlobnih pik in podporno z dvema milijonoma, sk skirbi za sectionacijo globine na fotografiji in tem prikaz avtentičnega uvekke zemgine (). Objektiv glavne kamere zajame
  ve svetlobnih fotonov in izboljšuje jasnost fotografije, na kateri je tudi več podrobnosti. Zaslonka f / 1.8 pa je prav tako vrhunska, saj sprejme 50 odstotkov ve svetlobe kot f / 2.0. Zaradi slednjega pa so slabe no fotografije preteklost. O čemer se boste lahko prepričali, med naslednjim nočnim sprehodom po središču mesta, med uživanjem na koncertu priljubljene glasbene skupine ali na večerji v soju sveč.

Prav pride tudi dober zvok
Huawei ceni uporabnike in to dokazuje z napravami, podpirajo njihove dejavnosti. Pa naj bodo navdušeni mladi fotografi ali ljubitelji glasbe in kulture. V času do 15. septembra bodo kupci vrhunskega pametnega telefona Huawei P smart Z ali P30 lite deletion posebnega darila, brezžičnih Bluetooth zvočnikov!

Na fotografiji je Tibor Golob, fotograf in uporabnik telefona Huawei v Parizu.

Nazaj

[ad_2]
Source link